Ju dëshironi të aplikoni për një punë në Gjermani - këtu janë pyetjet më të rëndësishme në intervistën për punë

Çdo intervistë pune është e ndryshme - pas të gjitha, ka njerëz që flasin me ju, nuk ka makina dhe çdokush ka një lloj tjetër, një arsimim të ndryshëm, një kohë të ndryshme dhe çdo kompani gjithashtu ka rregulla të ndryshme përsëri. Megjithatë, ju mund të përgatisni mirë për të dhe kështu të tregoni siguri dhe sovranitet në datën e performancës.

Nëse ju keni trajtuar mirë personalitetin dhe personalitetin tuaj para dhe keni hulumtuar mirë kompaninë, lehtë mund t'i përgjigjeni një pjese të madhe të pyetjeve.

Cilat pyetje bëhen?

Për t'ju ndihmuar, unë kam renditur pyetjet më të shpeshta në intervistë për shtypjen dhe redaktimin.

Pyetja klasike në intervistë

 • Më tregoni diçka për veten tuaj
 • Shpjegoni fazat e CV-së tuaj me fjalët tuaja
 • Pse duhet të punësojmë vetëm ju?
 • Çfarë ju intereson për këtë punë?
 • Përse ju vetëm aplikoni për kompanitë tona? Çfarë dini rreth kompanisë sonë?
 • Përse jeni të interesuar në industrinë tonë? / Cilat njohuri keni të bëjnë me të industrinë tonë?
 • Përse dëshironi të filloni me ne? / Çfarë prisni nga pozita?
 • Pse doni të ndryshoni në këtë pozitë? Cilat ndryshime po kërkoni?
 • Çfarë nuk ju pëlqen për pozicionin tuaj aktual? Cilat detyra ju pëlqejnë? jo?
 • Çfarë nuk jeni të mirë?
 • Çfarë mendoni për shefin tuaj të fundit?
 • Cili lloj bosi nuk është i qartë? Me të cilën njerëzit vijnë nuk është aspak e qartë?
 • Çfarë do të bëni së pari kur të filloni me ne?
 • Sa kohë do t'ju duhej të jepni një kontribut të rëndësishëm për ne?
 • Cilat janë forcat tuaja më të mëdha 4?
 • A do të më jepni shembuj se ku keni provuar këto pikat e forta?
 • Çfarë do të thoshte shefi yt për ty?
 • Çfarë do të thonë kolegët për ju?
 • Cilat janë dobësitë tuaja?
 • Në cilat raste kjo mund të jetë një problem për ne?
 • Cilat ishin sukseset tuaja më të mëdha në punën e fundit?
 • Cila ishte dështimi juaj më i madh? Si e trajtuat atë?
 • Si merreni me kritikat? A keni një situatë shembull për këtë?
 • Cilat qëllime keni vendosur për vitet e ardhshme?
 • Si merreni me stresin?
 • Si e motivoni veten?
 • Cilat teknika ose mjete ju përdorni për të zotëruar veten
 • organizoni?
 • Çfarë do të bënit nëse dinit detyrat e ditës
 • E pamundur të gjithë mund të krijojnë?
 • Cila do të ishte një situatë pune ideale për ju?
 • A duhet të jetë një bosi i dashur apo i frikësuar?
 • Cilat janë karakteristikat vendimtare të një të mirë / të keqe për ju? Leader?
 • Cilat konflikte keni përjetuar në punët tuaja të mëparshme? Si jeni me të trajtohen?
 • Cilat tre tipare të personalitetit që do t'ju tregonin miqtë tuaj?
 • t'ju përshkruaj?
 • Cilat personalitete janë më të mira për ju dhe pse?
 • Çfarë bëni nëse nuk merrni këtë punë?

Më shpesh ndodh që në intervistë kërkohen teste të vogla - të mos ngatërrohen me etiketën e hutuar AC –

Ka luajnë vogla rol, miratuar kanë të bëjnë me jetën e përditshme të vendit dhe të shikojnë bashkëbiseduesin tuaj si ju të marrë së bashku me situatën si ju dhe nëse prioritetet vendosjen vendime të vdes, ju vdesin goditi Exigences vendin e arsyeshme për të vdekur.

Shembuj të testeve dhe roleve në intervistë:

Kjo mund të jetë një katran shitjesh në shitje, në sekretariatin duke krijuar një prezantim, një letër biznesi në gjuhën angleze, një tavolinë, ose një ankesë spontane të një klienti të shqetësuar që dëshiron të flasë me shefin tuaj menjëherë.

Si mund të përgatiteni për teste të vogla gjatë intervistës për punë?

Është e rëndësishme që ju pëlqen me vend para prandaj rekomandimi dallon kompaninë ëndërr për kërkesat tuaja dhe kultura e korporatës tuaj:

Si mund të duket një ditë pune në departament?
Cilat janë situata tipike me të cilat duhet të dalësh?
Cilat janë kërkesat që kërkojnë industria?
A keni dalë nga reklamat e yjeve? Çfarë është në faqen kryesore?

Nëse përgatiteni për këto pyetje, ju jeni tashmë shumë më mirë se mesatarja. Ju uroj suksese në përgatitjen e aplikacionit tuaj dhe në intervistën tuaj të punës.

* Fushat e detyrueshme