Pse në Gjermani sigurimi profesional i aftësisë së kufizuar është i rëndësishëm

Në shumë vende, ata që nuk janë më në gjendje të praktikojnë vendet e tyre të punës për shkak të sëmundjes ose aksidentit, përfitojnë nga shteti.

Në Gjermani që nga viti 2001 nuk ka përfitime shtetërore në rastin e paaftësisë.

Prandaj, është e rëndësishme për këdo që vjen në Gjermani për të punuar këtu për të përfunduar një sigurim privat të paaftësisë në punë. Puna është shpesh pasuria më e madhe për ata që vijnë në Gjermani.

Për t'ju ndihmuar të merrni kontratën e duhur që i përshtatet punës suaj dhe juve, ju ndihmojmë që të gjeni këshilltarin e duhur.

* Fushat e detyrueshme